Szolgáltatásaim

Több mint egy évtizedes web akadálymentesítési tapasztalattal, valamint nemzetközileg is elismert IAAPWeb Accessibility Specialist (WAS) tanúsítással a birtokomban az alábbi szolgáltatásokat kínálom, hogy az Ön honlapja is akadálymentes legyen.

Honlap akadálymentességi audit

Ennek keretében a honlapot átfogó szakértői vizsgálatnak vetem alá, a nemzetközileg elfogadott web akadálymentesítési irányelvek és szabványok (WCAG 2.0/2.1, ISO/IEC 40500, MSZ EN 301 549) mentén. Segítségével megtudható, hogy a honlapon hol vannak akadálymentességi problémák és azokat hogyan lehet kijavítani.

Honlap akadálymentességi tanúsítvány kiállítása

Pályázatok, megrendelések esetén annak igazolása, hogy a honlap megfelel a web akadálymentességi szabvány minimális követelményeinek.

Honlap akadálymentesítési szaktanácsadás

Projektmenedzseri, tervezői vagy fejlesztői támogatás az akadálymentes honlap tervezésével, kivitelezésével, vagy meglévő honlap akadálymentesítésével kapcsolatban felmerülő kérdések tisztázására.

Info-kommunikációs akadálymentesítési képzések

Egyedi igényekhez alkalmazkodó képzések fejlesztőknek, informatikusoknak, döntéshozóknak, pedagógusoknak, ahol alapvetően azt sajátíthatják el, hogy miért és hogyan kell akadálymentes honlapokat, tartalmakat és alkalmazásokat készíteni.

További kérdése van?

Kérem, vegye fel velem a kapcsolatot, hogy a szolgáltatásaimmal és azok megrendelésével kapcsolatban felmerülő kérdéseit, igényeit áttekinthessük.