Szaktanácsadás akadálymentes honlap készítéséhez

Szolgáltatásaim

Közel 20 éves web akadálymentesítési tapasztalattal, valamint a legmagasabb nemzetközi szintű Certified Professional in Web Accessibility (CPWA, CPACC, WAS) tanúsításokkal a birtokomban az alábbi szolgáltatásokat kínálom, hogy az Ön honlapja is akadálymentes legyen.

Honlap akadálymentességi audit

Ennek keretében a honlapot egy átfogó manuális vizsgálatnak vetem alá, a nemzetközileg elfogadott web akadálymentesítési irányelvek és szabványok (WCAG 2.1/2.2, ISO/IEC 40500, MSZ EN 301 549) mentén. Segítségével megtudható, hogy a honlapon hol vannak akadálymentességi problémák, és azokat hogyan lehet kijavítani.

Rapid honlap akadálymentességi állapotfelmérés élőben

Ennek keretében egy gyors és vázlatos képet kaphat arról, hogy a honlapjuk milyen akadálymentességi állapotban van.

Honlap akadálymentesítési szaktanácsadás

Projektmenedzseri, tervezői vagy fejlesztői támogatás az akadálymentes honlap tervezésével, kivitelezésével, vagy meglévő honlap akadálymentesítésével kapcsolatban felmerülő kérdések tisztázására.

Web akadálymentességi tréningek, workshopok oktatói feladatai

Külsős óraadó szakoktatóként szívesen közreműködöm olyan belső képzéseken, workshopokon, amelyek célja, hogy a résztvevők megismerkedjenek az akadálymentes honlapok, alkalmazások, illetve egyéb online tartalmak tervezésével és fejlesztésével.

További kérdése van?

Kérem, vegye fel velem a kapcsolatot, hogy a szolgáltatásaimmal és azok megrendelésével kapcsolatban felmerülő kérdéseit, igényeit áttekinthessük.