Honlap akadálymentesítési tréning webfejlesztőknek

Honlap akadálymentesítési tréningem résztvevői megtanulhatják, hogy miért és hogyan kell akadálymentes honlapot és tartalmakat létrehozni, karbantartani.

A tréning helyszíne és időpontja

A tréninget megrendelésre az ország bármely részén, tetszőleges időpontban, helyben az adott webstúdiónál, cégnél, vagy szervezetnél tartom. A házon belüli tréning kíváló alkalom arra, hogy a képzés az általános tematika mellett a csapat egyedi igényeire fókuszáljon.

Kiknek ajánlom?

A honlap akadálymentesítési tréning elsősorban a cég vagy szervezet webdizájnereinek, webfejlesztőinek és webmestereinek szól, de a projekt menedzserek, adminisztrátorok is hasznos tudáshoz juthatnak általa.

A résztvevőknek alapszintű HTML/CSS tudással kell rendelkezniük. Előzetes web akadálymentesítési ismeretek nem szükségesek.

A tréning célja

A tréning tematikája

A honlap akadálymentesítési tréning tematikáját minden alkalommal a résztvevők előzetes igényeihez igazítom. Az alábbi tematika egy általam javasolt váz, ami rugalmasan alakítható.

A tréning hossza

A tréning hosszát szintén a résztvevők igényeihez igazítom.

Az általam javasolt minimális hossz 8 tanóra, ami egy teljes napot vagy kétszer fél napot jelent. Ez egy nagyon tömör, intenzív verzió. Ha van rá lehetőség, akkor a téma alaposabb áttekintéséhez ideálisabb a 16 tanórás verzió, ami két teljes napot vagy négyszer fél napot takar.

További kérdése van?

Kérem, vegye fel velem a kapcsolatot, hogy mindenfajta megrendelési kötelezettség nélkül áttekinthessem Önnel a honlap akadálymentesítési tréninggel kapcsolatos igényeit.