Szaktanácsadás akadálymentes honlap készítéséhez

Rapid honlap akadálymentességi állapotfelmérés élőben

Szeretne gyorsan egy vázlatos képet kapni arról, hogy a honlapjuk milyen akadálymentességi állapotban van?
És mindezt a saját szemével és fülével?

Egy kb. 2 órás online találkozó keretében végigmegyek a honlap egy kulcsfontosságú felhasználói útvonalán (például egy adott termék vagy információ megkeresése, regisztráció, bejelentkezés, stb.), és szakértőként megvizsgálom annak akadálymentességét.

Élőben demonstrálom, hogy milyen akadálymentességi problémákat tapasztalok, és gyakorlati iránymutatást is adok ezek lehetséges korrekciójához.

Az interaktív bemutató egyben arra is lehetőséget biztosít Önnek és kollégáinak, hogy azonnali kérdéseket tegyenek fel nekem, illetve tanácsokat kérhessenek. Mindez praktikus és hatékony módszere lehet a csapat web akadálymentességgel kapcsolatos tudásának bővítésére is.

A rapid akadálymentességi állapotfelmérés azt a döntést is megalapozhatja, hogy vajon érdemes-e egy átfogó honlap akadálymentességi auditot megrendelniük, aminek erőforrásigénye ugyan sokkal komolyabb, de sokkal részletesebb képet is ad.

Miért bízzon az általam végzett akadálymentességi állapotfelmérésben?

Az informatikai szektorban eltöltött 30 éves múltam, és ezen belül a web akadálymentesség területén eltöltött közel 20 éves szakmai tapasztalatomnak köszönhetően Magyarországon egy olyan független és elismert web akadálymentességi szakértő vagyok, akinek szakvéleményére többen is adnak.

A legmagasabb nemzetközi szintű Certified Professional in Web Accessibility (CPWA, CPACC, WAS) tanúsításokkal rendelkezem, melyek között van olyan, amelyet Magyarországon én szereztem meg elsőként.

Referenciáim között az üzleti és a közszféra legnagyobb szereplői is megtalálhatók.

F-325/2019 nyilvántartási szám alatt rajta vagyok Budapest Főváros Kormányhivatala által vezetett közhiteles szakértői névjegyzéken, mint az infokommunikációs akadálymentesítés és az informatikai akadálymentesítés szakértője.

Olyan szakmai szervezetek ismerik el a tevékenységemet, mint a Fogyatékos Emberek Szervezeteinek Tanácsa, a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége, az Informatika a Látássérültekért Alapítvány, a Vakok és Gyengénlátók Közép-magyarországi Regionális Egyesülete, a Mozgássérültek Budapesti Egyesülete, vagy az Egyetemes Tervezés Információs és Kutatóközpont.

Tagja vagyok az Akadálymentességi Szakértők Nemzetközi Szövetségének (International Association of Accessibility Professionals).

További kérdése van?

Kérem, vegye fel velem a kapcsolatot, hogy mindenfajta megrendelési kötelezettség nélkül áttekinthessem Önnel a rapid akadálymentességi állapotfelméréssel kapcsolatos igényeit.