Esélyegyenlőséget szolgáló info-kommunikációs technológiák a gyakorlatban című továbbképzés

Az Esélyegyenlőséget szolgáló info-kommunikációs technológiák a gyakorlatban című szakmai továbbképzés a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közalapítvány (FSZK) által akkreditált felnőttképzés, amelyet az FSZK által kiadott tanúsítvány birtokában csak és kizárólag én, illetve esélyegyenlőségi és akadálymentesítési info-kommunikációs szakoktató kollégáim oktathatnak.

Kiknek szól?

Informatikai felnőttképzésben résztvevők (honlap készítő, tervező vagy adminisztrátor, multimédia fejlesztő, informatika tanár, informatikus, programozó, rendszerszervező, informatikus könyvtáros, rendszergazda). A képzésbe való bekapcsolódás feltétele (a jellegzetes munkakörökhöz amúgy is szükséges) informatikai előismeret, végzettség vagy tudás.

A megértéshez elvárt tanulói előismeretek, illetve előfeltétel a Bevezetés az esélyegyenlőséget szolgáló info-kommunikációs technológiákba című képzés sikeres elvégzése.

A képzés célja

A képzés hossza

30 tanóra (13 tanóra elmélet, 17 tanóra gyakorlat)

A képzés időpontja és helyszíne

Ebből a képzésből jelenleg nincs kiírt időpont.

Amennyiben érdekelné Önt a képzés, akkor kérem, vegye fel velem a kapcsolatot. Elegendő számú érdeklődő esetén a képzést mihamarabb megszervezem.

Oktatási intézményben vagy továbbképzésekkel foglalkozó cégnél dolgozik?

Az Esélyegyenlőséget szolgáló info-kommunikációs technológiák a gyakorlatban című szakmai továbbképzést az Ön iskolájában, az Ön szervezésében, az Ön hallgatóival is megtarthatom. A részletek egyeztetése érdekében kérem, vegye fel velem a kapcsolatot.

TÁMOP-5.4.6.A-12/2 pályázati lehetőség a képzés 100%-os finanszírozására

A fizikai és info-kommunikációs akadálymentesítés szakmai tudásának elterjesztése és hozzáférhető szolgáltatások fejlesztése – TÁMOP-5.4.6.A-12/2 című pályázat keretében ennek a képzésnek a megtartására is pályázhatnak akkreditált felnőttképzési és felsőoktatási intézmények.