Bevezetés az esélyegyenlőséget szolgáló info-kommunikációs technológiákba című továbbképzés

A Bevezetés az esélyegyenlőséget szolgáló info-kommunikációs technológiákba című szakmai továbbképzés a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közalapítvány (FSZK) által akkreditált felnőttképzés, amelyet az FSZK által kiadott tanúsítvány birtokában csak és kizárólag én, illetve esélyegyenlőségi és akadálymentesítési info-kommunikációs szakoktató kollégáim oktathatnak.

Kiknek szól?

Érettségivel rendelkező, informatikai munkakörökben dolgozók személyek (honlap készítő, tervező vagy adminisztrátor, multimédia fejlesztő, informatika tanár, informatikus, programozó, rendszerszervező, informatikus könyvtáros, rendszergazda), akik rendelkeznek informatikai előképzettséggel, középfokú HTML és CSS nyelvi ismerettel, a multimédiás formátumok és az angol nyelv alapszintű ismeretével.

A képzés célja

A képzés hossza

30 tanóra (13 tanóra elmélet, 17 tanóra gyakorlat)

A képzés időpontja és helyszíne

Ebből a képzésből jelenleg nincs kiírt időpont.

Amennyiben érdekelné Önt a képzés, akkor kérem, vegye fel velem a kapcsolatot. Elegendő számú érdeklődő esetén a képzést mihamarabb megszervezem.

Oktatási intézményben vagy továbbképzésekkel foglalkozó cégnél dolgozik?

A Bevezetés az esélyegyenlőséget szolgáló info-kommunikációs technológiákba című szakmai továbbképzést az Ön iskolájában, az Ön szervezésében, az Ön hallgatóival is megtarthatom. A részletek egyeztetése érdekében kérem, vegye fel velem a kapcsolatot.

TÁMOP-5.4.6.A-12/2 pályázati lehetőség a képzés 100%-os finanszírozására

A fizikai és info-kommunikációs akadálymentesítés szakmai tudásának elterjesztése és hozzáférhető szolgáltatások fejlesztése – TÁMOP-5.4.6.A-12/2 című pályázat keretében ennek a képzésnek a megtartására is pályázhatnak akkreditált felnőttképzési és felsőoktatási intézmények.