Az esélyegyenlőséget szolgáló info-kommunikációs technológiák című továbbképzés

Az esélyegyenlőséget szolgáló info-kommunikációs technológiák című szakmai továbbképzés a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Nonprofit Kft. (FSZK) által akkreditált felnőttképzés, amelyet az FSZK által kiadott tanúsítvány birtokában csak és kizárólag én, illetve esélyegyenlőségi és akadálymentesítési info-kommunikációs szakoktató kollégáim oktathatnak.

A képzés célja

Az akadálymentesség témakör komplex szemléletének kialakítása, az egyetemes tervezés alapgondolatának bemutatása. A képzés sikeres elvégzésével a résztvevő képes az info- kommunikációs területeken megjelenő akadálymentességi problémák észlelésére, és a megismert eljárások, eszközök, szolgáltatások segítségével azok felismerésése, megoldására.

Kiknek szól?

Érettségivel rendelkező, informatikai munkakörökben dolgozók személyek (honlap készítő, tervező vagy adminisztrátor, multimédia fejlesztő, informatika tanár, informatikus, programozó, rendszerszervező, informatikus könyvtáros, rendszergazda, rehabilitációs mérnök), akik informatikai előképzettséggel, középfokú HTML és CSS nyelvi ismerettel rendelkeznek.

A képzés elvégzésével megszerezhető kompetenciák

A képzés vázlatos tematikája

A képzés hossza

60 tanóra

A következő képzésem időpontja és helyszíne

Sajnálom, de jelenleg nincs meghirdetett időpont erre a képzésre.

Oktatási intézményben vagy továbbképzésekkel foglalkozó cégnél dolgozik?

Az esélyegyenlőséget szolgáló info-kommunikációs technológiák című szakmai továbbképzést az Ön iskolájában, az Ön szervezésében, az Ön hallgatóival is megtarthatom. A részletek egyeztetése érdekében kérem, vegye fel velem a kapcsolatot.